Aminta Med

Deze Rosa Graf behandeling is bestemd voor de onzuivere/acne huid. AmintaMed is de naam van de productlijn waarbij ‘’Med’’ staat voor Medisch. Toegevoegd aan deze productlijn is het ingrediënt ‘’Micro Zilver.’’ Dit heeft een sterke anti-bacteriële werking en versterkt de (gevoelige) huid. Het huidbeeld wordt genormaliseerd met als doel: de onzuivere huid wordt weer zuiver, de gevoelige huid krijgt meer weerstand. De lichte textuur trekt snel in. Tevens heeft Micro Zilver een wondhelende werking!


Bij regelmatige behandeling en bij thuisgebruik van de AmintaMed producten garandeert deze serie een verbetering van het huidbeeld voor de acne ( en naar acne neigende) huid. Zowel bij de jonge huid als bij de rijpere huid laten deze producten zeer goede resultaten zien.


AmintaMed is een complete productenlijn voor de behandeling van de onzuivere en vette huid in de salon en ook voor thuisgebruik. De oorzaak van de onzuivere huid kan divers zijn. Genetische factoren spelen een grote rol, maar ook hormonale factoren zijn vaak in de voorhoede. Tot slot beïnvloeden ook bacteriële problemen het huidbeeld. Het antwoord hierop is AmintaMed – het huidbeeld wordt zuiver, poriën verfijnen en de huid straalt.


  AmintaMed Wash

 • Deze antibacteriële washgel reinigt de onzuivere huid grondig. Het verwijdert overtollig talg zonder de huid te prikkelen. De huid voelt schoon en fris aan, ze kan weer ademen. S’morgens en s’avonds op de vochtige huid aanbrengen en zacht inmasseren, met water afnemen.
 • Ook kun je deze washgel gebruiken voor het scheren, dan eerst de wash schuimig maken met water.
 • Bij een zeer vette hoofdhuid mag je de washgel ook eenmaal per week gebruiken om de haren mee te wassen.

€18,85


  AmintaMed Tonic

 • Een antibacteriële, licht aangezuurde gezichtslotion verfrist de huid na de reiniging. Het ruimt en stimuleert de onreine en vette huid. De huid voelt aangenaam en fris aan. Bevat 20% alcohol, werkt desinfecterend maar ontvet de huid niet. Een te hoog percentage alcohol ontvet de huid te veel waardoor er tegenreactie ontstaat.
 • S’morgens en s’avonds na de reiniging aanbrengen.

€19,60


  Aminta Med  Mask

 • Een lichte crèmepakking die de huid bevrijdt van talg, verhorende huidcellen en huidslakken. Het huidbeeld verbetert duidelijk en zichtbaar bij regelmatig gebruik. De poriën verfijnen en de huid hervindt haar zachtheid. Een rustgevend en kalmerend masker.


 • 1-2 maal per week na de peeling op het gelaat, hals en decolleté aanbrengen. Inwerktijd circa 10-15 minuten. Met water grondig afnemen

€15,-


  Aminta Med  Camomile  Pasta  (antispot)

 • Deze kamille pasta is dankzij haar samenstelling effectief voor een succesvolle behandeling van gerichte huidvlekken/onreinheden. De roodheid en de irritaties verdwijnen bij regelmatig gebruik. Om plaatselijke onzuiverheden uit te laten drogen.
 • Naar wens lokaal aanbrengen op onreinheden.

€15,55


  AmintaMed Balance  dagcrème

 • Een lichte gel crème voor de dagelijkse verzorging van de jeugdige, vette of onreine huid. Deze dagverzorging werkt antibacterieel en verzorgt de huid met pure hydratatie.
 • Het voorkomt het ontstaan van onreinheden en ontstekingen.
 • S’morgens na de reiniging en tonisering aanbrengen op de huid en licht inmasseren.

€19,60


  AmintaMed Balance   nachtcrème

 • ENachtverzorging voor de onzuivere probleemhuid. Dit product bevat antibacteriële eigenschappen om de huid tijdens de nachtrust een herstelfase aan te bieden.
 • Dit product gaat ontstekingen tegen.

€19,60