De Blue Line

Nu gaan we een stapje hoger als de ‘’basis lijn’’. De blue line is een producten lijn die speciaal ontworpen is voor een huid die wat meer aan werkstoffen nodig heeft. Ook wel voor de 25+ huid genoemd. Deze bevatten meer werkstoffen voor een huidverbeterend effect. De basis lijn is een huidverzorgende lijn en de blue line is een huidverbeterende lijn. De blue line producten zijn perfect afgestemd op de vochtarme en regeneratieve huid en bieden dankzij de geselecteerde natuurlijke werkstoffen zoals Phyto-collastine(een huidverstevigende werkstof), Hyaluronzuur en diverse oliën en vitaminen(met name vitamine E), een ideale en uitgebreide verzorging.

De nadruk ligt op hydratatie en regeneratie!


  Crème Hydratante: (dagcrème)

 • Vochtregulerende, lichte dagverzorging met een hoog gehalte aan Vitamine E. Geeft de huid een stevige en frisse uitstraling. Bevat Hyaluronzuur(hoogwaardige vochtbinder), NMF (een natuurlijke vochtbinder),Vitamine E (cel-regeneratie) , Allantoïne (genezend.)


 • s’morgens na de reiniging en tonisering aanbrengen op de huid.                                             

€30,40


  Crème Regenerative: (Nachtcrème)

 • Een uiterst soepele nachtcrème met een hoog gehalte aan Phyto-collastine. Deze nachtcrème is met name geschikt voor de huid waarbij de noodzaak tot regeneratie hoog is. Bevat Phyto-collastine(verbetert de elasticiteit), Vitamine A en E(stimuleert de regeneratie), Shea-butter (verzorgend, versoepelt/verzacht), Squalane(verzorgd).


 • S’avonds na de reiniging en tonisering aanbrengen op de huid en licht inmasseren.               

€32,95


  Gel Hydratante: (onderverzorging)

 • Als hoogwaardige extra verzorging is de Gel Hydratante een hydratatie-boost voor de droge/vochtarme huid. Te gebruiken als dagverzorging voor de jeugdige huid, voor mannen als een verfrissende dagverzorging en voor de rijpe huid in te zetten als onderverzorging.


 • S’morgens en s’avonds na de reiniging en tonisering aanbrengen op de huid en licht inmasseren.     

    €20,75 


  Augen gel: (ooggel)

 • Verfrissende en verstevigende gel voor de veeleisende huid en gevoelige huid rondom de ogen. Ook ideaal geschikt voor mensen met contactlenzen. Een vochtregulerende ooggel met een lichte samenstelling waardoor deze niet vet is.
 • Tijdens de zomerperiode in de koelkast bewaren voor een extra verkoelend en verfrissend effect.

€22,85


  Augen crème: (Oogcrème)

 • Regenererende, werkstofrijke oogverzorging voor de veeleisende huid. Tevens te gebruiken als lipverzorging. Verbetert de elasticiteit, rijk aan vitamine A en E, verzorgend versoepelt en verzacht.


 • S’morgens en/of s’avonds na de reiniging en tonisering aanbrengen op het gebied rondom de ogen.

€20,15


  Encapsulated Skin Revitalization (nacht masker) :

 • Hoogwaardig werkstoffen concentraat verpakt in individuele gelatin capsules. De met werkstof verrijkte cerasome komen in structuur overeen met de huid-lipiden en worden dus ideaal opgenomen door de huid.


 • Heerlijk om als nachtmasker aan te brengen, en je huid is s’morgens weer optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan.


 • S’avonds na het reinigen en tonisering aanbrengen op de huid en licht inmasseren 10 minuten laten inwerken en dag erna afwassen met milk en tonic.

per stuk: €1,65

35stuks: € 41,60